مرکز دانلود پایان نامه و مقاله دانشجویی
اطلاعیه جدید بانک ملی

اطلاعیه فروشگاه

این فروشگاه جهت فروش انواع پایان نامه های دانشجویی و تحقیق دانش آموزی و مقالات و اسکریپت ها و ... در همه زمینه ها در این فروشگاه درج میشود تمامی فایل ویرایش شده به صورت دقیق و منظم و با الگوهایی زیبا و مورد پسند هر استاد یا دانشجویی می باشد.

مقاله درباره غذاهاي بسته بندي و سرد شده با زمان ماندگاري طولاني

مقاله درباره غذاهاي بسته بندي و سرد شده با زمان ماندگاري طولاني

این فایل به همراه فهرست مطالب  و پیشگفتار و مقدمه و  متن اصلی و دارای 43 صفحه می باشد با فرمت word ( قابل ویرایش ) در اختیار شما قرار می‌گیرد.

  بخشی از متن اصلی :

غذاهای بسته بندی و سرد شده با زمان ماندگاری[1] طولانی, در برگيرنده آن دسته از مواد غذايی است که در سرما نگهداری می شوند تا کيفيت آنها به مدت بيش از 5 روز محفوظ بماند. به طور کلی کاربرد گرما و ساير فرآيندهايی که برای نگهداری استفاده می شود, نمی تواند سترونی تجاری آنها را تضمين کند. سرد کردن[2]  هردل[3]  مهمی در به تاخير انداختن فساد مواد غذايی و جلوگيری از رشد عوامل بيماريزا می باشد. توليد کنندگان مواد غذايی برای تضمين ايمنی فرآورده های توليد شده در زمان ماندگاری آنها, بايد به عوامل ديگری چون کاربرد نادرست درجه حرارت توجه کنند. از اين رو, بهره گيری از هردل ها به منظور جلوگيری از رشد ميکروبی در کنار سرد کردن آن ها ضرورت می يابد. در مراحل توليد ، نگهداری ، توزيع ، فروش و جابجائي[4]  غذاهاي بسته بندي و سرد شده, امکان کاربرد نادرست درجه حرارت وجود دارد. چنانچه در فرآوری برای پيشگيری از رشد بالقوه ميکروبی در آن ها اقدام لازم انجام نشده باشد, ميکروارگانيزم های بيماريزا در فرآورده رشد خواهند کرد. سرد کردن به تنهايی نمی تواند خطر ميکروبی را در آن ها به کمينه برساند, چون گونه هايی خاص از ميکروارگانيزم های سرماگرا[5] , مانند: ليستريامونوسيتوژنز وکلستريديم بوتولنيم بخوبی در سرما (4 درجه سلسيوس و دماهای پايين تر از آن), رشد می نمايند. عوامل خطرزای بالقوه ديگری نيز در برخی غذاهای سرد شده پيدا می شوند. محيط بي هوازی در غذاهای بسته بندی و سرد شده با اتمسفر اصلاح شده1 , رشد ميکروارگانيزم های هوازی را محدود می نمايد و شرايط را برای تکثير ميکروارگانيزم های بيماري زای ويژه, مساعد می نمايد. در اين غذا ها, به دليل جلوگيری از رشد زياد ميکروارگانيزم های هوازی, امکان آلودگی بدون بروز علايم ظاهری فساد وجود دارد, بويژه چنانچه از هردل های مناسب استفاده نشده باشد و نيز شرايط نگهداری در سرما نامناسب باشد. با بهره گيری از عوامل بازدارنده ، هردل ها می توان عوامل خطرزای ميکروبی را کنترل کرد. هردل ها نقش مهمی در به تاخير انداختن و جلوگيری از رشد برخی ميکروارگانيزم ها بويژه ميکروارگانيزم های بيماري زا دارند. از جمله اين هردل ها, می توان از کاهش pH ، کاهش فعاليت آبی و افزودن نگهدارنده ها به آن ها, نام برد.

 

فهرست مندرجات صفحه

پيش گفتار ب

مقدمه پ و ت

1. هدف 

2. دامنه کاربرد 

3. مراجع الزامی 

4. اصطلاحات و تعاريف 

5. توليد اوليه 

6. ساختمان و تاسيسات : طراحی و تسهيلات 

7. کنترل عمليات 

8. ساختمان و تاسيسات : نگهداری و بهسازی 

9. بهداشت فردی 

10. ترابری 

11. اطلاعات مربوط به محصول و آگاهی مصرف کننده 

12. آموزش افراد دست اندر کار مواد غذايي 

پيوست الف-هردل ها(اطلاعاتي) 


اشتراک بگذارید:


پرداخت اینترنتی - دانلود سریع - اطمینان از خرید

پرداخت هزینه و دریافت فایل

مبلغ قابل پرداخت 6,000 تومان
عملیات پرداخت با همکاری بانک انجام می شود

درصورتیکه برای خرید اینترنتی نیاز به راهنمایی دارید اینجا کلیک کنید


فایل هایی که پس از پرداخت می توانید دانلود کنید

نام فایلحجم فایل
Aein-Kar-Behdashti-Ghazae_1150754_5462.zip56.1k





نظرسنجی

آیا از قیمت های این فروشگاه راضی هستید؟